Virkalong – del 6

Hej!

Hör och häpna, idag är det dags för sista delen av virkalongen! Vad som kommer att hända här framöver om fredagarna har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Vad vill ni se?

Svans

1. 4fm i magisk ring     (4)

2. (1fm, 2i1)     (6)

3. (2fm, 2i1)     (8)

4. (3fm, 2i1)     (10)

5. (4fm, 2i1)     (12)

6. (5fm, 2i1)     (14)

Avsluta med 1sm, klipp av och dra igenom garnet, men spara tillräckligt mycket för att kunna fästa svansen vid kroppen.

Jag har fått gissningar på grisar och drakar, men inget av det har varit rätt – det är nämligen en muckla ni har virkat! Mucklor kan ju se ut lite hur som helst, dessutom, så det finns ju inga rätt och fel. Såhär ser mina tre senaste mucklor ut:

De ska få fler muckle-kompisar så småningom, hela 60 stycken ska det bli, och sedan ska de få flytta till ett barnhem i Litauen där de förhoppningsvis ska skänka barnen lite glädje.

Hur har det gått för er? När ni är klara vill jag såklart hemskt gärna se era bilder! Om ni vill kan ni skicka mail till johanna@hantverkskollektivet.se med era mucklor, så kan jag publicera dem här sen.

Jag tänkte lägga upp mönstret i sin helhet i pdf-format så småningom också, så att ni kan ladda hem hela mönstret. Hoppas att ni tycker om era mucklor!

Ha det fint, gott folk!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Virkalong – del 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.