Ibland känns det lite extra bra

Som när man får fina kommentarer och mail, till exempel. Jag fick ett par mail idag som satte ett leende på mina läppar. Det var Eva som skickade en bild på sin färdiga muckla. Såhär fin blev den!

Eva skrev också att hon tyckte att min drake var så fin att hon ville köpa mönstret, och det är verkligen höjden av beröm tycker jag – när någon är villig att betala för att kunna göra något JAG designat. Det ger minst sagt en härlig känsla i hjärtat, vad som faktiskt känns ännu bättre är att det är fler som undrat över drakmönstret. Det kanske är lika bra att skriva det här; drakmönstret kommer att komma upp till försäljning här så småningom – det är bara mycket jobb med fotograferande och förklarande och testvirkande. Ha tålamod och håll utkik, det dyker upp förr eller senare!

Till alla er som hör av er med fina ord och bra kritik – tusen gånger tusen tack! Ni är guld värda!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.