Vissa dagar borde man stanna i sängen.

Hej på er!

Oj, vad jag hoppas att ni har en bättre dag idag än vad jag har haft. Fast egentligen kan man ju bara skratta åt eländet – det tjänar ju faktiskt ingenting till att tjura över det, även om det är bra lockande. För det första vaknade Mikko 05:26 (jag hade visst glömt berätta för honom att man skulle ändra klockan inatt) och hade inga som helst planer på att ligga och mysa, så det var bara till att gå upp. Sedan missade vi skjutsen till väla, vilket jag bestämde mig för att göra något åt – jag och Mikko gick och hämtade bilen på Oskars jobb innan vi hämtade upp min kusin som följde med till väla. Det var hur trevligt som helst, men dessvärre råkade vi tappa Mikkos jacka på vägen ut, vilket jag inte upptäckte förrän jag skulle lämna bilen på Oskars jobb igen och gå hem. Oskar fick köra oss hem – det var ju inte mycket mer att göra åt det. Väl hemma drog jag på mig mina nya jeans bara för att upptäcka att de var trasiga. Jag tog av dem och lade dem åt sidan för att lämna tillbaka dem så snart jag kan, och drog på ett par andra byxor. Vid nästa blöjbyte passade Mikko på att kissa ner byxorna fullständigt. Jag ger upp där, känner jag, och ju mer jag tänker på den här dagen, ju mer skrattar jag inombords. Jag menar, det kan ju nästan bara gå uppför nu, så jag har höga förhoppningar på morgondagen!

En trevlig grej som hände idag var att jag fick mail från Kristina som varit med i virkalongen. Hon skickade med en bild på sin fina muckla så att ni andra kan få se hur den blev.

Ha en trevlig söndagkväll!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.