Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 2

Hej igen!

Livet som småbarnsförälder är visst inte alltid så lätt. Mikko, som i princip alltid sover hela nätterna, har hållit mig vaken större delen av natten. Det är kanske inte så konstigt egentligen – han vaccinerades för några dagar sedan och håller dessutom på att få tänder, men vad hjälper väl det när man sitter där, hjälplös mitt i natten? Tur att Oskar var ledig idag och att han var så snäll att han lät mig få sovmorgon =)

Dagens mönster är ett virknålsetui, ett ganska stort projekt som ännu inte blivit testvirkat, så jag kan inte garantera att det är helt felfritt. Det är ett relativt svårt mönster, men om du behöver hjälp så är det bara att höra av sig, så ska jag försöka hjälpa dig.

Klicka här för att ladda hem mönstret som pdf-fil

Mönstret är inte längre tillgängligt

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

14 Responses to Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 2

  1. Pingback: Hoppsan! | Naurethel – pyssel & hantverk

  2. Pingback: Virknålsetuiet | Naurethel – pyssel & hantverk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.