Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 2

Hej igen!

Livet som småbarnsförälder är visst inte alltid så lätt. Mikko, som i princip alltid sover hela nätterna, har hållit mig vaken större delen av natten. Det är kanske inte så konstigt egentligen – han vaccinerades för några dagar sedan och håller dessutom på att få tänder, men vad hjälper väl det när man sitter där, hjälplös mitt i natten? Tur att Oskar var ledig idag och att han var så snäll att han lät mig få sovmorgon =)

Dagens mönster är ett virknålsetui, ett ganska stort projekt som ännu inte blivit testvirkat, så jag kan inte garantera att det är helt felfritt. Det är ett relativt svårt mönster, men om du behöver hjälp så är det bara att höra av sig, så ska jag försöka hjälpa dig.

Klicka här för att ladda hem mönstret som pdf-fil

Mönstret är inte längre tillgängligt

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

14 Responses to Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 2

 1. Emma says:

  Oj, vilket fint virkfodral. Det ska jag spara och någon gång ta itu med :)
  Kram!

 2. Pingback: Hoppsan! | Naurethel – pyssel & hantverk

 3. Åh jag skulle verkligen vilja göra en sån men det går inte att få fram mönstret.

  • Johanna Karlsson says:

   Jag jobbar på att uppdatera mönstret allt eftersom det blir testvirkat. Jag ska försöka lägga upp det igen imorgon med de ändringar som hittills gjorts. Tack för att du sa till! =)

   • Oki. Då testar jag igen i morron. Det va en kul grej. Är det ok för dig att jag gör den och ger en till min mormor i present.

    • Johanna Karlsson says:

     Absolut! Alla gratismönster här på Hantverkskollektivet är fritt fram att ändra & skapa efter, jag har inga problem med att den färdiga produkten ges bort eller säljs, sålänge alla är ärliga om vart grundmönstret kommer ifrån =)

     • Va snällt! Min mormor skulle verkligen gilla den. Men jag har fortfarande problem att ladda ner den. Grisen gick jättebra.

     • Johanna Karlsson says:

      Hm, konstigt, det funkar utmärkt här… Vad är det som inte fungerar? Den vill öppnas i en ny flik, det är inte nåt sånt som klabbar? Att något spärrar pop-up-fönster eller nåt sånt?

 4. Pingback: Virknålsetuiet | Naurethel – pyssel & hantverk

 5. Det kommer upp ett nytt fönster men det är helt vitt. Grisen funkade ju perfekt att ladda ner. måste fråga min data expert till sambo om hjälp tror jag.

 6. Min sambo han kan han. Nu ska jag ge mig på det

 7. jasmin says:

  Hej! undrar varför inte mönstret till virknålsetuin inte längre är tillgänglig?? :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>