Dockan Lisa

Det här är Lisa. Lisa skulle bli en trasdocka, men det ville visst inte hon.

Mamma föll direkt för henne, och det var också hon som döpte henne. Hon tyckte att hon påminde om en av dockorna i Beppes Godnattstund.

Om du vill ha en Lisa-docka går det bra att beställa, du kan välja färger och så själv, så virkar jag efter dina önskemål. Kika under ”Beställningar” för mer info.

Ännu en muckla har hittat till min e-mail. Ni kan se den här hos Annelies liv och lite till.

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dockan Lisa

  1. Faster B says:

    Hon är SÅ underbar! Älskar denna – oxå! Du är så himla grymt duktig & Lisa är ett perfekt namn till henne. ;0) Som du bubblar fram nya saker hela tiden. Du är så grym! Massor av kramisar Från en mycket stolt Faster B.

  2. Mjäk says:

    Så fin hon blev!

  3. Kristine says:

    Hon är jättefin, riktigt mysig liten docka ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>