Ett litet tips

Hej!

Gråhösten är visst här för att stanna. Åtminstone till helgen, enligt min telefon. Det känns som en evighet, orken finns inte riktigt där och kroppen vill inte riktigt som jag. Blir inget DIY-inlägg idag, känns inte bra att försöka krysta fram nåt halvdåligt bara för att det ska vara så. Däremot vill jag tipsa om Annelis garnbyte som jag precis har anmält mig till. Här kan du läsa om och anmäla dig till det.

Måste ju visa mössan som jag virkade till Mikko. Ugglemössorna är visst inne nu, finns mängder av mössor och mönster på etsy.com. Hittade några som jag verkligen fastnade för, men jag är nog lite för snål för att köpa mönster – jag gjorde ett eget istället. Den blev lite lite för stor för Mikko, men jag är rätt nöjd ändå.

Dyker ner i virkningen, slurpar i mig lite te och väntar på solen. Ha det fint, så hörs vi snart!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Ett litet tips

 1. Kristine says:

  Önskar jag kände nåt litet barn så jag kunde göra en och ge bort, så himla söt ju.

  • Johanna Karlsson says:

   Äh, annars kan man ju alltid ändra storleken på mössan och göra en till sig själv, höhö =P

 2. Annelie says:

  Underbart söt mössa! :)

  Såg din kommentar angående garnbytet, klart du ska vara med! :) Du måste maila mig på garnbyte@gmail.com och ange namn, adress, epost, bloggnamn och blogg så jag inte missar dig. Har som krav att anmälan kommer via mail, omöjligt att hålla koll på kommentarer.

  Nej, nu ska jag rasta snabeldraken… Dammsuga är ju såååå kul! :(

  Är du med i amigurami.i.fokus.se och i deras månadstävling?

  • Johanna Karlsson says:

   Har skickat nu =)
   Jag har också rastat snabeldraken idag, i all hast. Skittråkigt, men det ska ju göras… Tyvärr!
   Jag är medlem, men inte jätteaktiv. Har inte kollat in månadstävlingen, verkar den kul?

 3. Mjäk says:

  Åh, den blev ju helt underbart söt!!

 4. Linda Jönsson says:

  En sån skulle jag själv vilja men utan snöre under hakan!

 5. Suss says:

  Vilken ljuvlig! Tycker det är lite onödigt att betala för mönster, förstår ju att de som gör mönstrena gärna vill ha något för besväret, men är man bara lite virkvan är det ju inte svårt att frivirka en mössa och ett par ögon och en triangel.. Samma gäller de flesta amigurmis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>