Ett litet tips

Hej!

Gråhösten är visst här för att stanna. Åtminstone till helgen, enligt min telefon. Det känns som en evighet, orken finns inte riktigt där och kroppen vill inte riktigt som jag. Blir inget DIY-inlägg idag, känns inte bra att försöka krysta fram nåt halvdåligt bara för att det ska vara så. Däremot vill jag tipsa om Annelis garnbyte som jag precis har anmält mig till. Här kan du läsa om och anmäla dig till det.

Måste ju visa mössan som jag virkade till Mikko. Ugglemössorna är visst inne nu, finns mängder av mössor och mönster på etsy.com. Hittade några som jag verkligen fastnade för, men jag är nog lite för snål för att köpa mönster – jag gjorde ett eget istället. Den blev lite lite för stor för Mikko, men jag är rätt nöjd ändå.

Dyker ner i virkningen, slurpar i mig lite te och väntar på solen. Ha det fint, så hörs vi snart!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Ett litet tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.