Utställning på Klippans bibliotek!

Hej!

Här kommer lite bilder från när jag var på biblioteket och satte upp nya utställningen. Hjärtekatterna som än så länge agerar ambassadörer är såklart med, och tanken är att jag ska ha lite Hjärtekattsvirkning på biblioteket någon gång under utställningen.

(Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, bilderna är tagna med mobilkameran.)

På pelaren bakom skåpet har jag satt upp lappar, en om Hjärtekatten och en med små lappar att riva av med adressen hit.

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.