Utställning på Klippans bibliotek!

Hej!

Här kommer lite bilder från när jag var på biblioteket och satte upp nya utställningen. Hjärtekatterna som än så länge agerar ambassadörer är såklart med, och tanken är att jag ska ha lite Hjärtekattsvirkning på biblioteket någon gång under utställningen.

(Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, bilderna är tagna med mobilkameran.)

På pelaren bakom skåpet har jag satt upp lappar, en om Hjärtekatten och en med små lappar att riva av med adressen hit.

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>