Garnbyte!

Tjoho!

Äntligen är det dags för garnbytet hos Annelie att dra igång. Det är ett hemskt spännande projekt, tycker jag och jag är galet nyfiken på vad som kommer att trilla in i mitt brevinkast så småningom. För att underlätta för den som ska skicka paket till mig ska jag svara på några frågor som Annelie ställt.

 1. Vad har du för garnrelaterade drömprojekt? Åh, jag har många drömprojekt. Att virka filtar är ett av dem. Och så skulle jag vilja lära mig att virka lite mer kläder.
 2. Vilket är ditt favoritgarn (märke eller material)?  Bomullsgarn, utan tvekan. Brukar virka i M&K Flox, men har på senare tid fastnat för Drops Muskat.
 3. Vilket garn gillar du verkligen inte? Jag har nog inget hatgarn, det är mest att jag föredrar bomull framför alla andra garnsorter.
 4. Vad virkar/stickar/skapar du just nu i garnväg? Jag håller på med en filt till sonen och ett antal olika amigurumis, allt i Flox.
 5. Vad gör du helst med garn (t ex virka, sticka)? Jag kan inte sticka, även om jag gärna skulle lära mig! Så – virka.
 6. Vilka är dina favoritfärger? Jag gillar naturfärger väldigt mycket, typ brun och beige, men tycker också om olika starka färger. Dock inte rosa.
 7. Vad gör du när du unnar dig det där lilla extra? Tar en kopp te eller varm choklad och sätter mig och pysslar i lugn och ro, gärna med en film eller bra serie i bakgrunden.
 8. Vad dricker du helst? Vatten, te eller varm choklad.
 9. Vad äter du som smågott (t ex godis, choklad, torkad frukt, chips)? Åh, jag äter faktiskt inte så mycket sånt. Det är väl nån gång ibland det slinker ner lite chips eller popcorn. Nötter tycker jag också om, särskilt cashewnötter med sourcream-kryddning eller macadamianötter.
 10. Har du några allergier mot livsmedel? Nej, jag är lyckligt lottad jag!
 11. Har du något hantverk du är sugen på, men ännu inte vågat/hunnit testa? Det finns säkert hur mycket som helst jag skulle vilja prova… Tiden finns inte där, helt enkelt. Jag skulle hemskt gärna vilja lära mig att sticka, har testat på lite men inte särskilt mycket.
 12. Samlar du på något? Katter (nej, alltså inte på riktiga katter, även om jag har två, utan på prydnadskatter av olika slag)
 13. Har du någon annan blogg än den du angett i garnbytet, som kan ge din avsändare mer information? Nej.
 14. Finns det något ytterligare som din avsändare kan ha nytta av att veta? Icke bloggare bör använda denna fråga för att ge ännu mer info om sig själva. Jag är galet förtjust i barnfilmer och böcker! Pettson och Findus, Disney, Don Bluth och diverse annat smått och gott. Findus är nog ändå favoriten…:)

I övrigt ber jag så hemskt mycket om ursäkt för min långa frånvaro, det har varit full rulle här ett tag. Dels har jag haft fullt upp med beställningar ett tag och dels har Mikko faktiskt hunnit fylla år. Det är inte klokt hur fort tiden har gått, min lilla bebis börjar bli stor! Samtidigt känns det som att det är evigheter sen vi kom hem från familje-BB, trötta och med fullständig panik över hur sjutton det här skulle gå. Och sedär… Det gick ju faktiskt riktigt bra!

En annan sak jag har jobbat med på sistone är att få ihop drakmönstret så att de som vill ska kunna köpa det. Det är i princip färdigt och ska egentligen bara korrläsas innan jag lägger upp det till försäljning. Mucklemönstret dyker snart upp det med!

Ha en riktigt fin helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Garnbyte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.