Äntligen! Drakmönstret är färdigt!

Hej på er!

Äntligen har jag lyckats bli klar med drakmönstret som nu finns till salu under ”Mönster till salu”. Såhär ser draken som fått stå modell i mönstret ut:

En ny kompis har vuxit fram också, den är ungefär lika stor som draken. Bägge två är redan sålda, men jag tar såklart beställningar på dem om det är nån som vill ha. De är ca 10cm höga och virkade med mycket kärlek!

Ha en riktigt trevlig första advent!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen! Drakmönstret är färdigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.