Mönster till mucklan i pdf-format

Hej!

Nu har jag till slut tagit mig tid till att skriva ihop mönstret till mucklan i pdf-format. Det finns att ladda ner under fliken ”Gratis mönster”. Enjoy!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Mönster till mucklan i pdf-format

 1. Anonym says:

  Tackar för det fina mönstre, så söta :)
  Din garnbytarkompis :)

 2. Maddelene says:

  Har du köpt rättigheterna till detta?

  • Johanna Karlsson says:

   Nej, det har jag inte. Därför säljer jag inte färdiga mucklor och inte heller mönstret. Jag jobbar på att få kontakt med Sven Nordqvist, och om han inte tycker att det är okej kommer jag att ta bort mönstret, självfallet – jag vill inte trampa någon på tårna. Jag kom inte att tänka på det här förrän efter att jag lagt upp mönstret, så därför har jag låtit det ligga kvar hittills, så får vi se vad han säger om det hela =)

 3. Hej!

  Kul att du vill dela med dej av detta mönster, men nu skulle jag behöva lite hjälp.

  Jag har gjort kroppen, huvudet, öronen, men kört fast på fötterna. Har du en bild på hur dessa fötter skall se ut färdiga? Tycker mönstret på foten, är lite rörigt( eller jag kanske är rörig), skall prova igen i morgon. Kanske du kan lägga ut någon bild, det vore bra.

  mvh tina

  • Johanna Karlsson says:

   Hej Tina!
   Vad bra att du säger till! Vart är det du har kört fast? Jag försöker lägga ut bilder imorgon.
   Med vänliga hälsningar,
   Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>