Ny kompis!

Hej på er!

Ett supersnabbt inlägg innan jag går och lägger mig, måste ju visa upp nyaste kompisen som blev klar idag! I huvudet har hon varit färdig lääänge, men det tog ett tag att klura ut hur jag skulle göra henne.

Vad tycks?

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ny kompis!

 1. Mjäk says:

  Helt fantastisk!

 2. Therese says:

  Helt underbar!!

 3. Saffir says:

  Håller med ovanstående. Jätte fin!

 4. Katta says:

  Helt bedårande fin :-)

 5. Hon är ju underbar!!

 6. Eva-Lotta says:

  Vilken otroligt söt ko!

 7. Malin says:

  Jättegullig! Gillar skarpt

 8. I observed your blog using google and I must say, this is most likely one of the greatest nicely ready articles I have come across in a long time. I’ve bookmarked your site for more posts.
  My blog is [url=http://educationaltoysfortoddlers.blogspot.com/]educational toys for toddlers[/url].

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>