Snöflingor

Hej på er!

Åh, det känns så himla kul, jag har fått så väldigt fina kommentarer, både här och på Facebook (du har väl inte missat att Johannas Pyssel finns på Facebook också? Klicka här så kommer du dit!) på min virkade ko. Om du vill ha en egen ko så går det bra att beställa – föredrar du att göra en själv så kommer mönstret så småningom.

Häromdagen slogs jag av en tanke om att det hade varit fint att ha lite virkade snöflingor i vardagsrumsfönstret, och hjärnan började ju såklart jobba på ett mönster på en gång. Ett par minuter efter att jag berättat om min idé för Oskar så fick han ett mess från sin kompis som undrade om jag inte kunde virka snöflingor till hennes fönster… Det är märkligt, det där, när två människor får samma idé samtidigt. Sagt och gjort, det var väl klart att jag kunde virka snöflingor till hennes fönster lika väl som till mitt eget! Mönsteridén fanns där redan, så kvickt och lätt knåpade jag ihop en snöflinga.

När jag var klar med alla beställda snöflingor stärkte jag dem med en blandning av hobbylim och vatten, lika delar av båda. Vill du ha egna snöflingor går det bra att beställa. De går ganska fort att virka, men de behöver lite tid på sig att torka efter stärkningen, så det tar ett par dagar innan de är klara för leverans.

Julen är ju en tid för pyssel och bakande, jag brukar aldrig känna att jag hinner med särskilt mycket för det är så mycket annat hela tiden, men jag har i alla fall bakat pepparkakor och lussekatter. Vi tänkte ge oss på lite julgodis någon dag lite närmare jul också. Har ni några särskilda julprojekt på gång?

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

3 Responses to Snöflingor

  1. Pingback: Specialbeställning | Gott & Garnigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.