Tävling hos Emmy & Cattis!

Hej igen!

Ni har väl inte missat tävlingen hos Emmy & Cattis? Klicka här för att komma till tävlingen, skynda skynda att vara med, det är bara en dag kvar!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tävling hos Emmy & Cattis!

  1. Anonym says:

    Nu är paket på väg..jag hoppas du blir nöjd. en ledtråd : Jag gillar Rock´n roll !
    Ha en bra dag :) din garnbytar kompis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>