Paket!

Hej på dig!

Äntligen har mitt garnpaket kommit fram! Brevbäraren ringde på i förrgår och jag blev tokglad, och ännu gladare blev jag när jag öppnat det och sett alla fina presenter som min hemliga garnbytarkompis (som inte är så hemlig längre, hej Elsa!) hade skickat till mig.

Tusen tack Elsa!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Paket!

  1. Kristine says:

    Vilket mysigt paket :)

  2. Hej!
    Jag tror ditt paket kommer hålla, vet du om det hunnit komma fram? Min vecka har varit hektisk och jag har inte haft koll på bloggen alls. Ska försöka reparera det idag. Och länka till ditt paket i listan.

    Vilket mysigt paket! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>