Paket!

Hej på dig!

Äntligen har mitt garnpaket kommit fram! Brevbäraren ringde på i förrgår och jag blev tokglad, och ännu gladare blev jag när jag öppnat det och sett alla fina presenter som min hemliga garnbytarkompis (som inte är så hemlig längre, hej Elsa!) hade skickat till mig.

Tusen tack Elsa!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Paket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.