Nytt mönster & en liten panda

Hej!

Tänk, vad skönt det kan vara med lite ledighet! Nu menar jag ju inte för min del, då, jag är ju hemma oavsett, men det är så skönt att ha haft nära och kära hemma och att ha haft möjlighet att umgås mer med familj och vänner. Fast när jag tänker efter så menar jag nog för min del också. Att vara småbarnsförälder är, som alla småbarnsföräldrar vet, ett heltidsjobb och mer därtill! Med Oskar hemma lite mer får jag mer tid över till virkningen och jag kan med glädje säga att mönstret till kossan nu är klart! Du hittar det under ”Mönster till salu”.

Jag har hunnit knåpa ihop en ny liten kompis också, en vän ville beställa en panda med kort varsel, så jag ändrade nalle-mönstret lite och voilà!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized, Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt mönster & en liten panda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.