Gott nytt år!

Gott nytt år på er, alla fina människor!

Jag fick förfrågan på om jag kunde lägga upp lite bilder på mucklans fot eftersom mönstret var lite luddigt, hoppas att det här blir bättre! Jag tycker själv att det är början som är mest klurig, så jag har tagit mig friheten att bara fotografera första varvet och sen den färdiga foten, stoppad och allt. Behövs det foton får ni hojta till så fixar jag det!

Klicka på bilderna om det syns dåligt, så får du upp en större bild.

Innan man stoppar foten kan den se lite tokig ut, det brukar rätta till sig när man har stoppat den.

Hoppas bilderna är till någon hjälp!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.