Gott nytt år!

Gott nytt år på er, alla fina människor!

Jag fick förfrågan på om jag kunde lägga upp lite bilder på mucklans fot eftersom mönstret var lite luddigt, hoppas att det här blir bättre! Jag tycker själv att det är början som är mest klurig, så jag har tagit mig friheten att bara fotografera första varvet och sen den färdiga foten, stoppad och allt. Behövs det foton får ni hojta till så fixar jag det!

Klicka på bilderna om det syns dåligt, så får du upp en större bild.

Innan man stoppar foten kan den se lite tokig ut, det brukar rätta till sig när man har stoppat den.

Hoppas bilderna är till någon hjälp!

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Gott nytt år!

 1. Tack för bilderna, nu vet jag i alla fall att jag hade tänkt rätt, men jag hade tagit fel i någon maska bara. Fick fortfarande ( i dag) någon maska för mycket, men det är ju bara finjustering.
  Tack för att du gjorde dej besväret med att ta dessa bilder, det var till stor hjälp.

  mvh Tina

  • Johanna Karlsson says:

   Vad bra att det var till nån hjälp! Hör av dig igen om du inte får ihop det så ska jag se om jag kan förtydliga det mer =)
   Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>