Nytt gratismönster!

Hej!

Nu börjar vardagen rulla igång igen för de flesta. Oskar har jobbat tokmycket de senaste dagarna och är nu ledig ett par dagar innan han ska jobba ett par dagar till och sen har jag lyxen att få ha honom hemma i hela tre veckor! Inte för att vi ska vara hemma så mycket, vi åker på semester till Oskars fina familj i Östergötland på måndag. Ska bli skönt att komma bort lite. Och framför allt ska det bli roligt att Mikko får träffa dem igen, det blir ju inte jätteofta, precis.

Jag har mest sysselsatt mig med att virka på Mikkos blivande överkast (om jag nu får det färdigt någon gång), men garnet tog slut för mig så jag satte mig med skissblocket i näven och skissade på lite nya grejer. Här är en av dem. Om någon av er vill virka en egen finns mönstret under fliken Gratis mönster.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized, Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nytt gratismönster!

 1. Suzanne says:

  Hej!
  Vilka fantastiska saker du gör!!
  Och stort tack för att du delar med dig av mönstren.
  En liten fråga…hur stor blir musen??
  Mvh
  Suz

 2. Anna says:

  hejsan. Jätte fina sake du gör. Jag undrar om jag hade kunnat få mönstret på musen 😉 Den är så fin och jag vet inte var man ska trycka när man tryckt på gratis mönster då kommer man bara hit igen 😉

 3. Anna says:

  plötsligt så hittade jag den 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>