Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 3

Hej!

Ny dag, nya tag. Igår bestämde jag mig hastigt och lustigt för att åka ut till en bygdegård i närheten där mina föräldrars folkdanslag ska ha pysseldag. Tveksamt om jag är till så mycket nytta, det beror ju helt på vad Mikko känner för, men om inte annat kanske jag kan få virka lite. Oskar jobbar hela dagen, och det är ju trevligare att omges av pysslande människor än att sitta själva i lägenheten!

Idag är det ju också dags för det tredje gratismönstret!

Vad sägs om den här lilla grisen? Med lite trixande kan man ju istället göra möss av det här mönstret… Eller kanske nåt helt annat? Maila bilder på vad du hittar på! Klicka här för att ladda hem mönstret som pdf-fil.

Mönstret är inte längre tillgängligt.

Jag skulle gärna vilja veta vad ni vill se här på Hantverkskollektivet, så ni kanske skulle kunna kommentera här eller maila mig era åsikter och önskemål?

Det var allt för den här gången, ha en fortsatt trevlig dag =)

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Gratis mönster i dagarna tre! – Dag 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.