Monsterfilur!

Hej!

Åh, nu närmar sig avresan till Östergötland via Borås. Ordentlig omväg, men vad gör man inte för att få träffa så fina människor som min kusin med familj. Dessvärre jobbar hennes man när vi kommer dit, men vi får åtminstone träffa E och lilla T och det är minsann inte fy skam!

Idag blev en ny liten kompis klar. En liten monsterfilur. Och jag får väl erkänna att jag än en gång är lite kär… Hans uppgift i världen är att jaga bort andra monster, såna där som kryper in under sängen och in i garderober. Jag tror att han är bra på sitt jobb, vad tror du?

Har du problem med monster och skulle vilja ha en liten monsterfilur till hjälp så går den bra att beställa i valfri färg. Titta under ”Beställningar” för mer information.

Ha en trevlig kväll!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Monsterfilur!

  1. Kristine says:

    Nämen gud så söt han är 😀

  2. Saffir says:

    Söööt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>