Monsterfilur!

Hej!

Åh, nu närmar sig avresan till Östergötland via Borås. Ordentlig omväg, men vad gör man inte för att få träffa så fina människor som min kusin med familj. Dessvärre jobbar hennes man när vi kommer dit, men vi får åtminstone träffa E och lilla T och det är minsann inte fy skam!

Idag blev en ny liten kompis klar. En liten monsterfilur. Och jag får väl erkänna att jag än en gång är lite kär… Hans uppgift i världen är att jaga bort andra monster, såna där som kryper in under sängen och in i garderober. Jag tror att han är bra på sitt jobb, vad tror du?

Har du problem med monster och skulle vilja ha en liten monsterfilur till hjälp så går den bra att beställa i valfri färg. Titta under ”Beställningar” för mer information.

Ha en trevlig kväll!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Monsterfilur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.