Smått & gott

Hej!

Tänka sig, jag vaknade imorse och upptäckte att rösten hade gått och gömt sig. Så idag har jag hostat och hackat mig fram och inte gjort särskilt många knop. Dock har jag tagit mig tid till att fotografera mina senaste alster. Enjoy!

Alla tre kommer snart att finnas i min butik.

Ha en fin kväll!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Smått & gott

  1. Inger Lemström says:

    Vilka fina saker du gör. När vi någon gång kommer neråt landet kommer jag gärna och tittar på dem. Många kramar till dig från Inger

  2. Saffir says:

    Vilken söt bil!!!!!

  3. Vilka söta små alster!
    Hoppas rösten är bättre nu. Inte kul då sådant krånglar, man är ju så beroende av den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>