Smått & gott

Hej!

Tänka sig, jag vaknade imorse och upptäckte att rösten hade gått och gömt sig. Så idag har jag hostat och hackat mig fram och inte gjort särskilt många knop. Dock har jag tagit mig tid till att fotografera mina senaste alster. Enjoy!

Alla tre kommer snart att finnas i min butik.

Ha en fin kväll!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Smått & gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.