Tjoho!

Hej på dig!

Oj, vilken bra dag det här har varit! Fick ett mail tidigare idag om att jag har vunnit en utlottning hos Frida Loppan. Så nu är det bara till att vänta på att Mikkos nya mössa blir klar och levererad! Jag har faktiskt aldrig vunnit någon utlottning tidigare, så jag blev galet glad.

En annan sak som gjorde den här dagen toppenbra var att mina visitkort kom! Jag hade beställt visitkort, en t-shirt och en visitkortshållare för skrivbord, och idag ringde alltså brevbäraren på med ett paket till mig. Såhär ser de ut:

Imorgon tänker jag visa upp objektet för det nya mönstret, hoppas att det är något som ska falla er i smaken!

Hoppas att ni också har haft en fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Utlottning, Virkning. Bookmark the permalink.

One Response to Tjoho!

  1. Emma says:

    Underbart fint!
    Du är bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>