Tjoho!

Hej på dig!

Oj, vilken bra dag det här har varit! Fick ett mail tidigare idag om att jag har vunnit en utlottning hos Frida Loppan. Så nu är det bara till att vänta på att Mikkos nya mössa blir klar och levererad! Jag har faktiskt aldrig vunnit någon utlottning tidigare, så jag blev galet glad.

En annan sak som gjorde den här dagen toppenbra var att mina visitkort kom! Jag hade beställt visitkort, en t-shirt och en visitkortshållare för skrivbord, och idag ringde alltså brevbäraren på med ett paket till mig. Såhär ser de ut:

Imorgon tänker jag visa upp objektet för det nya mönstret, hoppas att det är något som ska falla er i smaken!

Hoppas att ni också har haft en fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning, Virkning. Bookmark the permalink.

One Response to Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.