Nytt prissystem & mönster på g

Hej!

Jag har länge funderat över vilket prissystem som är det bästa och mest rättvisa att ha. Nu har jag till slut bestämt mig för hur jag ska göra, och detta kommer att innebära en hel del förändringar i prissättningen. Jag hoppas att det kommer att bli bra för oss alla i längden. Priserna kommer nu att räknas ut individuellt beroende på materialkostnader och hur tidskrävande de är att virka.

Jag har också tagit bort prisuppgifterna under fliken Beställningar – ser ni något som ser intressant ut här så får ni helt enkelt skicka ett mail så skickar jag prisuppgifter. Det mesta jag designar och virkar lägger jag ut i min butik på epla, så för det mesta går det att lösa därigenom. Jag känner mig supertaggad och är riktigt nöjd med mina beslut angående Johannas Pyssel, hoppas att ni också tycker att det känns bra!

Igår lovade jag att jag skulle visa upp objektet för det nya mönstret jag sitter och pillar med, så, håll till godo!

Hon är knappt 30cm lång och kommer snart att läggas ut på epla, så om du vill ha henne – håll utkik där!

Ha en riktigt fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.