En kaka till kaffet?

God förmiddag!

Har varit ute på en promenad på morgonen, lämnat Mikko hos dagmamman. Det är kallt, men så skönt! Solen skiner och snön glimmar på backen. Härligt att ha varit ute och gått redan, man blir liksom lite klarare i huvudet efter att man varit ute på promenad.

Idag blir det lite korrläsning för min del, mönstret till dockan är i princip färdigt men ska kollas igenom en extra gång nu. Hoppas på att kunna lägga ut det till försäljning senast på måndag.

Häromdagen satt jag med lite grönt restgarn och funderade över vad jag skulle göra med det. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja virka lite småkakor, och nu äntligen har jag fått tummarna loss. Visst ser det mumsigt ut? Och jag som inte ens tycker om kakor…

Det finns några småkakor till salu i min butik på epla, skulle du vilja ha fler så skicka ett mail och gör en beställning, så ordnar vi det.

Ha en riktigt härlig torsdag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to En kaka till kaffet?

 1. susanna says:

  Hej Johanna!
  Vad duktiga du är, du gör så fina alster!
  Kan man göra en beställning på lite kakor och isåfall vad kostar de?
  Tack på förhand!
  Hälsningar Susanna Svenblad (oskars kusin i Norrköping)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>