Julpyssel i mars

Godkväll!

Mikko sover gott i sin säng, Oskar är snart på väg hem tillsammans med en kompis och jag har en kopp varm choklad. Life is good! Blev lite kortspelande med mamma och pappa innan jag pallrade mig hemåt igen efter pysseldagen med folkdansarna. Jag har nog aldrig någonsin varit med om att julpyssla i mars, men det är klart, det är ju bra att vara ute i god tid 😉

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.