Julpyssel i mars

Godkväll!

Mikko sover gott i sin säng, Oskar är snart på väg hem tillsammans med en kompis och jag har en kopp varm choklad. Life is good! Blev lite kortspelande med mamma och pappa innan jag pallrade mig hemåt igen efter pysseldagen med folkdansarna. Jag har nog aldrig någonsin varit med om att julpyssla i mars, men det är klart, det är ju bra att vara ute i god tid 😉

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>