Mönster på dockan

Hej igen!

Här är det snabba puckar som gäller. Mönstret till dockan ligger nu uppe till försäljning. Du beställer antingen genom att skicka ett mail eller genom att klicka in dig till min butik på epla, där mönstret också finns. Mönstret är fullspäckat med bilder, tips och idéer, och om det är något som är oklart så finns jag till hjälp via mailen. Du hittar mönstret under fliken ”Mönster till salu”.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.