Mönster på dockan

Hej igen!

Här är det snabba puckar som gäller. Mönstret till dockan ligger nu uppe till försäljning. Du beställer antingen genom att skicka ett mail eller genom att klicka in dig till min butik på epla, där mönstret också finns. Mönstret är fullspäckat med bilder, tips och idéer, och om det är något som är oklart så finns jag till hjälp via mailen. Du hittar mönstret under fliken ”Mönster till salu”.

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>