Ladies and gentlemen, we have a winner!

Hej på er!

Ja, inatt, precis klockan 00:00 drog jag en vinnare i utlottningen om draken. Det var ett ganska stort internationellt intresse, vilket jag tycker är hur kul som helst! Det jobbiga är att jag kanske borde fundera över att skriva alla inlägg både på svenska och engelska, min engelska är ju en aning rostig.

Såhär gick dragningen till: Jag skrev allas namn på små lappar, de som hade två lotter fick alltså två lappar med sitt namn. Sedan vek jag ihop alla lappar och la ner dem i en glasburk, som jag skakade om ordentligt. Därefter drog upp en lapp, och namnet på lappen var…:

Elin Wattman!

Stort grattis till dig! Skicka ett mail till mig på johanna@hantverkskollektivet.se med din adress, så kommer draken som ett brev på posten till dig 🙂

Till alla er andra: Tusen tack för visat intresse! Jag hoppas att ni fortsätter att titta in här då och då – man vet aldrig när nästa utlottning dyker upp. Skulle det vara så att ni hemskt gärna ändå vill ha en drake, eller något annat, så går det bra att göra beställning. Draken kostar 250,- + frakt och ni får då själva välja färger på drakrackaren.

Ha en fin dag!

♥♥♥

Hi!

Well, at midnight last night I picked a winner of the dragon. It was quite a large international interest, which of course is great! The disadvantage of this is that I might have to concider writing all posts in both Swedish and English, it’s been quite a long time since I had to write anything at all in English.

Anyway, the winner is…:

Elin Wattman!

To all others: Thank you for your interest! I hope you keep coming back here every now and then – you never know when the next raffle comes up. If you really want a dragon, or any of my other creations, for yourself, you’re welcome to place orders. The dragon costs 250 SEK + shipping. If you do so, you may choose the colours of your dragon yourself.

Have a nice day!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Utlottning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ladies and gentlemen, we have a winner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.