En liten giraff

Hej!

Nu har det varit tyst här ett tag. Jag har inte legat på latsidan, det är bara det att jag har haft väldigt mycket beställningsvirkande att göra. Utöver det har jag haft både Mikko och Oskar hemma, de har varit sjuka. Tack och lov klarade jag mig! Men jag måste säga att jag är väldigt imponerad av alla ensamstående småbarnsföräldrar, jag har varit sanslöst trött nu efter att ha tagit hand om mina sjuklingar. Nu är de friska, solen skiner och Mikko är hos sin dagmamma igen. Skönt!

En tjej som handlade av mig via min epla-shop undrade om jag skulle kunna virka en liten giraff till henne, och den sortens utmaningar kan jag ju inte låta bli att ta mig an. Efter lite skissande, virkande, väntande på garnleverans och återigen virkande är giraffen nu färdig. Den är ca 13cm hög, som alltid virkad i 100% bomull och har säkerhetsögon och ja, jag är himla nöjd. Vad tycker ni?

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to En liten giraff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.