Döskalledukar

Hej!

Här sitter jag och pustar ut lite. Jobbig natt, Mikko vaknade efter bara lite mer än en timmes sömn och kräktes, sen när vi hade duschat honom, bäddat rent i sängen och gosat en stund somnade han om utan problem, men sen vaknade han igen runt midnatt nån gång. Somnade igen vid fem. Härligt! Det kändes åtminstone bra att få lite sovmorgon idag, han vaknade inte förrän 8:40. Nu sover han middag och jag passar på att bara sitta och vara lite. Kikar runt på virkcafét på facebook och blir så imponerad över alla duktiga virkerskor.

Häromdagen tittade jag igenom min gamla pärllåda. Jag har inte gjort något alls i pärlbroderi sen ett tag innan Mikko föddes, så jag hade ingen koll alls på vad som fanns i lådan. Lite glad blev jag allt när jag hittade mina gamla döskalledukar jag gjorde för ett par år sen. Mycket inom grönländskt pärlbroderi är så väldigt snuttipluttgulligulligt, och det funkar liksom inte för mig. Alls. Så, en natt när jag inte kunde sova satte jag mig och trixade ihop det här. Mycket mera jag! Jag passade på att lägga ut döskalledukarna på epla också, så om någon är intresserad av dem kan ni ju kika in där.

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Pärlbroderi. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.