Giraffmönster

Hej!

Oj, vad tiden går fort! Igår var jag och hjälpte till med fika till musikskolans juniororkester innan det var dags för dem att inleda musikskolans månadskonsert. Jag stannade såklart och lyssnade på varenda kotte som spelade, och vilka duktiga elever vi har! Men mest stolt är jag självklart över min fina kusin S som spelar trummor i juniororkestern. Det var hennes första konsert och hon har en sån taktkänsla i hela kroppen att det nästan är skrämmande. Jag tycker det känns som att det inte var särskilt längesen hon var en sisådär tre, fyra år och nu är hon plötsligt snart rockstjärna. Tokigt, det där.

Igårkväll roade jag mig med att sätta ihop mönstret till giraffen, Oskar tog ut Mikko på långpromenad på förmiddagen för att jag skulle hinna virka och fotografera, och nu är det färdigt! Jag tycker alltid att det känns så konstigt när man är klar med ett projekt, man blir lite vilsen på något sätt. Nu är alla nuvarande beställningar färdigvirkade och giraffmönstret fixat… Tur då att man har ungefär en miljon påbörjade projekt man kan roa sig med tills nästa beställning kommer in!

Mönstret kommer att vara med i framtida projekt, mer om det längre fram!

Ha en underbar dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Giraffmönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.