Busmonster

God förmiddag på dig!

Igår blev jag klar med ett av mina ufon (ufo=unfinished objects), ett busmonster. Till skillnad från sin kompis monsterfiluren är den här rackaren inte alltid så snäll, han hittar på alla möjliga rackartyg! När han satt i lådan i väntan på att få vingarna färdiga roade han sig med att gömma fläckarna som jag skulle sy fast på kossan. Jag tror att han var lite irriterad över att aldrig få bli riktigt klar, så jag tänkte att det nog var bäst att han fick sina vingar. Sagt och gjort!

Om du vill ha ett busmonster och vågar ta dig an Mr. Rackartyg så finns han till salu i butiken.

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Busmonster

  1. Emma says:

    oj så söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>