Busmonster

God förmiddag på dig!

Igår blev jag klar med ett av mina ufon (ufo=unfinished objects), ett busmonster. Till skillnad från sin kompis monsterfiluren är den här rackaren inte alltid så snäll, han hittar på alla möjliga rackartyg! När han satt i lådan i väntan på att få vingarna färdiga roade han sig med att gömma fläckarna som jag skulle sy fast på kossan. Jag tror att han var lite irriterad över att aldrig få bli riktigt klar, så jag tänkte att det nog var bäst att han fick sina vingar. Sagt och gjort!

Om du vill ha ett busmonster och vågar ta dig an Mr. Rackartyg så finns han till salu i butiken.

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Busmonster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.