Välkommen till familjen, lille vän!

Hej!

Idag blev ännu ett ufo klart. Den här kompisen har jag gått och finurlat på sen i somras, och när jag väl fått hem garn och börjat virka lite så kom det så mycket annat ivägen, men nu äntligen är han klar! Manen tog ungefär 34 evigheter att göra, men det var det värt!

Jag måste nog erkänna att jag är lite extra kär i den här krabaten… Vad tycker ni, visst är han fin?

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>