Välkommen till familjen, lille vän!

Hej!

Idag blev ännu ett ufo klart. Den här kompisen har jag gått och finurlat på sen i somras, och när jag väl fått hem garn och börjat virka lite så kom det så mycket annat ivägen, men nu äntligen är han klar! Manen tog ungefär 34 evigheter att göra, men det var det värt!

Jag måste nog erkänna att jag är lite extra kär i den här krabaten… Vad tycker ni, visst är han fin?

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.