Vår!

Hej!

Åh, har ni känt det? Det är vår nu. På riktigt. Jag blev så till mig att jag till och med målade naglarna, vilket inte säger så lite! Att Oskar sen jobbar inatt, det är väl ett nödvändigt ont. Jag tänker ta en Johanna-kväll, Mikko sover och jag kan göra nästan vad sjutton jag vill… Vilket såklart betyder att jag tänker pyssla hela kvällen! Jag har lite beställningar att ordna, så det blir drakvirkning för hela slanten ikväll. Här är en kompis som blev klar idag. Jag virkade i Järbo Molly och ändrade mitt kaninmönster lite för att den inte skulle bli helt galet stor, nu är den knappt 40cm från huvud till fot. Mjuk, mysig och härlig!

Hoppas att du också haft en bra dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.