Misslyckande

Jag är en sån där som tycker väldigt mycket om converse-skor. Själv har jag tre par, plus ett par som står på en hylla. Det kändes ganska givet för mig att Mikko skulle få ett par mini-converse, och Oskar lyckades hitta ett par på tradera. Även om de är pyttesmå är de ändå för stora, så när Mikko var riktigt liten tänkte jag att jag skulle virka ett par dojor till honom, vilket jag också gjorde. De är nu urväxta och jag tänkte virka ett par nya, som blev klara igår… Men de är för små redan nu! Måste klura ut hur man ändrar storleken på dem, för jag fullkomligt älskar dem!

Mönstret finns översatt till svenska på ett par ställen – här hos Crochetra och här hos Pysselkiisen, och här på Ravelry finns originalmönstret på engelska av Suzanne Resaul. Själv har jag utgått från originalmönstret, det är lite klurigt och jag har nog aldrig fått det att stämma helt, men resultatet har blivit helt okej ändå =)

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Misslyckande

  1. Lottis says:

    Kan bara hålla med. Skorna är helt underbara. Lycka till med nästa storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>