Misslyckande

Jag är en sån där som tycker väldigt mycket om converse-skor. Själv har jag tre par, plus ett par som står på en hylla. Det kändes ganska givet för mig att Mikko skulle få ett par mini-converse, och Oskar lyckades hitta ett par på tradera. Även om de är pyttesmå är de ändå för stora, så när Mikko var riktigt liten tänkte jag att jag skulle virka ett par dojor till honom, vilket jag också gjorde. De är nu urväxta och jag tänkte virka ett par nya, som blev klara igår… Men de är för små redan nu! Måste klura ut hur man ändrar storleken på dem, för jag fullkomligt älskar dem!

Mönstret finns översatt till svenska på ett par ställen – här hos Crochetra och här hos Pysselkiisen, och här på Ravelry finns originalmönstret på engelska av Suzanne Resaul. Själv har jag utgått från originalmönstret, det är lite klurigt och jag har nog aldrig fått det att stämma helt, men resultatet har blivit helt okej ändå =)

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Misslyckande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.