Krya på dig-kort

Hej!

Kom på att jag har glömt att visa kortet jag gjorde till en bekant för ett tag sen. Jag håller inte på så mycket med korttillverkning för tillfället, men jag tycker det är vansinnigt roligt. Så roligt att jag har fått sätta korttillverkningsförbud på mig själv om kvällarna, om jag sitter och trixar med kort på kvällen kan jag inte varva ner och sova när det är läggdags. Någon som känner igen problemet?

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Kort. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.