Krya på dig-kort

Hej!

Kom på att jag har glömt att visa kortet jag gjorde till en bekant för ett tag sen. Jag håller inte på så mycket med korttillverkning för tillfället, men jag tycker det är vansinnigt roligt. Så roligt att jag har fått sätta korttillverkningsförbud på mig själv om kvällarna, om jag sitter och trixar med kort på kvällen kan jag inte varva ner och sova när det är läggdags. Någon som känner igen problemet?

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Kort. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>