Tre nya drakar

Hej på dig!

Jag tror inte att jag någonsin har uppskattat att få vakna till väckarklockan så mycket som jag gjort på sistone. Mikko har börjat reda sig själv lite på morgonen, jag har ingen aning om när han vaknar för han är tyst om mornarna numera. För det mesta, åtminstone. Som imorse, klockan ringde halv nio och jag gick upp och gav katterna frukost, när jag sedan gick in till Mikko så satt han i sin säng, klarvaken och jätteglad. Det blir en så trevlig start på dagen! Nu är han hos sin dagmamma och har det bra – när det var dags för lämning kastade han sig i hennes famn med ett skratt. Det om något är väl ett tydligt tecken på att han trivs?

Igår blev de tre senaste tillskotten färdiga. De kommer upp i min butik om en liten stund också. Vad tycks?

Ha en underbar dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tre nya drakar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.