En liten nalle

Hej!

Hoppas du har haft en fin påsk, trots att vädret har varit knas. Jag kom på igår att jag inte har ätit ett enda ägg i påsk, men jag får väl ta igen det under resten av året. Däremot har jag fått träffa massor med släktingar, och har fått en hel del virkat. Har haft mycket beställningar på sistone vilket känns hur kul som helst! Dessvärre blir det ju inte så mycket uppdaterat här, jag vill ogärna lägga upp bilder på beställningarna innan de är levererade. Jag hoppas att ni har överseende med detta!

Idag tänkte jag visa en liten nalle som blev klar häromdagen. Jag virkade en sån här för ett bra tag sen, skrev ner mönstret men har inte virkat fler sen dess, men nu tyckte jag att det var dags. Den kommer att komma upp på epla inom några dagar, men om du vill ha den så går det lika bra att skicka ett mail till mig.

 

Idag är det roligheter på gång – Oskar syster är på väg mot Skåne för att vara hos oss några dagar under sitt påsklov. Vi har längtat tokmycket efter henne, så det känns väldigt bra! Igår tränade jag och Mikko på att säga Emma, och snart nog så. Mikko lyckades åstadkomma ett Mma åtminstone!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to En liten nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.