En liten nalle

Hej!

Hoppas du har haft en fin påsk, trots att vädret har varit knas. Jag kom på igår att jag inte har ätit ett enda ägg i påsk, men jag får väl ta igen det under resten av året. Däremot har jag fått träffa massor med släktingar, och har fått en hel del virkat. Har haft mycket beställningar på sistone vilket känns hur kul som helst! Dessvärre blir det ju inte så mycket uppdaterat här, jag vill ogärna lägga upp bilder på beställningarna innan de är levererade. Jag hoppas att ni har överseende med detta!

Idag tänkte jag visa en liten nalle som blev klar häromdagen. Jag virkade en sån här för ett bra tag sen, skrev ner mönstret men har inte virkat fler sen dess, men nu tyckte jag att det var dags. Den kommer att komma upp på epla inom några dagar, men om du vill ha den så går det lika bra att skicka ett mail till mig.

 

Idag är det roligheter på gång – Oskar syster är på väg mot Skåne för att vara hos oss några dagar under sitt påsklov. Vi har längtat tokmycket efter henne, så det känns väldigt bra! Igår tränade jag och Mikko på att säga Emma, och snart nog så. Mikko lyckades åstadkomma ett Mma åtminstone!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to En liten nalle

 1. Emma says:

  Tack så mycket för en trevlig semester! Hoppas verkligen att vi ses snart igen. Kramar

 2. Anna Pettersson says:

  Hej Johanna!

  Hittade din blogg och blev oerhört sugen på din ”björn”. Finns det möjlighet att köpa mönster på den eller så? Tacksam för svar, mvh Anna Pettersson

 3. Ann Nord says:

  Hej!
  Hittade din nalle när jag sökte mönster till nalle att göra i dopgåva och undrar om mönstret finns tillgängligt? Hittar varken under gratis mönster, mönster till försäljning eller på epla.
  Tack på förhand!!

  • Johanna Karlsson says:

   Hej!
   Om det är den bruna lilla nallen du menar så är tanken att den ska vara med i boken jag jobbar med. Om det är den rosa nallen så är mönstret till försäljning för barncancerfonden. Maila mig på johanna@hantverkskollektivet.se för mer information eller för att sätta upp dig på intresselista för boken. Tack!

 4. Kim Meyer says:

  Hej!
  Sjukt söt nalle! Skulle jätte gärna vilja ha mönstret på den :)
  Mvh //Kimsan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>