Sommarpingvin

Hej!

Efter en lång, ensam helg med Mikko blev det riktigt trevligt igårkväll när E kom för att hämta sin pingvin som hon beställde för ett tag sen. Vi har inte träffats på länge, så lite extra trevligt blev det allt. Spontanfika på kvällen med nybakade muffins med choklad och citronskal och lika nybakade chokladsnurror. Något var vi ju tvungna att göra, jag och Mikko, när vi nu hade en massa tid över. Mikko gillar att baka. Mycket. Jag hoppas att det håller i sig… Och att han fortsätter att tycka om att diska!

Pingvinen då, tänker ni. Ja, det är klart att ni ska få se den! En riktig sommarpingvin blev det. E ville ha en färgglad liten kompis och berättade att hon tyckte om lila, turkost och grönt.

Jag tycker allt att den påminner lite om en uggla, men jag tror att det är färgerna som lurar en lite. Ska prova att göra en svartvit också någon dag, om jag får tiden att räcka till någon gång.

Tack för titten!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Sommarpingvin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.