Fullt upp!

Hej!

Nu var det ett tag sen det hände något här. Det har varken funnits tid eller ork riktigt, men virkat har jag såklart gjort ändå. Bland annat har den här lilla kompisen blivit till, en specialdesignad liten vän till min kusins fina dotter. För ni visste väl det, om ni vill ha något alldeles fullkomligt unikt, kanske har en egen idé om hur det ska vara och vill att det bara ska finnas en enda, så ordnar jag det! Hör av dig till johanna@hantverkskollektivet.se i så fall, så ser vi vad vi kan ordna!

En liten nyhet är att jag kommer att vara med på vårfesten i Hästboden i Sånna den 25:e maj. Det är öppet mellan 12-19, kom gärna och säg hej!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>