Fullt upp!

Hej!

Nu var det ett tag sen det hände något här. Det har varken funnits tid eller ork riktigt, men virkat har jag såklart gjort ändå. Bland annat har den här lilla kompisen blivit till, en specialdesignad liten vän till min kusins fina dotter. För ni visste väl det, om ni vill ha något alldeles fullkomligt unikt, kanske har en egen idé om hur det ska vara och vill att det bara ska finnas en enda, så ordnar jag det! Hör av dig till johanna@hantverkskollektivet.se i så fall, så ser vi vad vi kan ordna!

En liten nyhet är att jag kommer att vara med på vårfesten i Hästboden i Sånna den 25:e maj. Det är öppet mellan 12-19, kom gärna och säg hej!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.