Lagervirkning

Hej!

Idag tog jag mig äntligen i kragen och fotograferade lite. Jag tokvirkar inför kommande marknader, det är mycket att göra men det är så roligt! Det kommer med andra ord inte hända så mycket på epla just nu. När marknaden närmar sig kommer jag att ta bort allt därifrån förutom alla mönster, och sen lägger jag upp lite igen efter marknaden. Är det något där du vill ha så är det bäst att du passar på, med andra ord!

Den här randige krabaten blev jag klar med för ett bra tag sen nu. En glad rackare är det! I bakgrunden syns vårt nya köksbord och stolar – Oskar lyckades vinna ett presentkort på Mio när vi var på genrepet för melodifestivalen och så fort vi fått hem kortet så åkte vi in och köpte oss ett nytt köksbord och fyra nya stolar. Det blev så fint! Såna överraskningar tackar man inte nej till…:)

Ha en riktigt fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>