Bilprovningsdag

Hej!

Idag har vi fått hjälpa mina föräldrar lite. Bilprovningen x2, först med deras vanliga bil och sen med pappas gamla jänkare. Pappa har fixat ett drag till jänkaren, så det var bara det som skulle kollas, tack och lov, men det blev drygt med lång väntan och missförstånd bland personalen på bilprovningen. Tänk vilken tur att jag hade virkväskan med mig! Bilarna gick igenom bägge två, skönt nog.

Jag blev lite extra glad när vi kom hem, vi mötte vår brevbärare som nyss blivit klar med att dela ut post i trappuppgången efter vår. Hälsade på henne, som vanligt, och så säger hon ”åh, jag har ju paket till dig!” och lämnar över garnpaketet jag beställde i förra veckan. Säkerhetsögonen jag beställde i förrgårkväll hade också kommit, så det är en riktigt bra dag det här!

Dagen till ära tänkte jag visa en bil jag virkade för ett tag sen. Hade tänkt lägga ut mönstret, men jag har inte riktigt orkat korrläsa det än, så det får dröja ett tag till.

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.