Bilprovningsdag

Hej!

Idag har vi fått hjälpa mina föräldrar lite. Bilprovningen x2, först med deras vanliga bil och sen med pappas gamla jänkare. Pappa har fixat ett drag till jänkaren, så det var bara det som skulle kollas, tack och lov, men det blev drygt med lång väntan och missförstånd bland personalen på bilprovningen. Tänk vilken tur att jag hade virkväskan med mig! Bilarna gick igenom bägge två, skönt nog.

Jag blev lite extra glad när vi kom hem, vi mötte vår brevbärare som nyss blivit klar med att dela ut post i trappuppgången efter vår. Hälsade på henne, som vanligt, och så säger hon ”åh, jag har ju paket till dig!” och lämnar över garnpaketet jag beställde i förra veckan. Säkerhetsögonen jag beställde i förrgårkväll hade också kommit, så det är en riktigt bra dag det här!

Dagen till ära tänkte jag visa en bil jag virkade för ett tag sen. Hade tänkt lägga ut mönstret, men jag har inte riktigt orkat korrläsa det än, så det får dröja ett tag till.

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>