Hoppsan!

Tryckfelsnisse har visst varit framme (varken första eller sista gången, men ni vet säkert hur det är). I mönstret till virknålsetuiet har jag råkat skriva fm istället för st efter de två lm på varv 15. Ber om ursäkt för detta! Det uppdaterade mönstret finns att hämta som pdf-fil i det här inlägget.

Med lite tur och envishet hinner jag pyssla något litet idag, men just nu sover Mikko och det gäller att passa på att städa när man har lust och tid! Våren är på gång och jag vill städa ut vintern ordentligt nu. Ha en skön dag!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>