Hoppsan!

Tryckfelsnisse har visst varit framme (varken första eller sista gången, men ni vet säkert hur det är). I mönstret till virknålsetuiet har jag råkat skriva fm istället för st efter de två lm på varv 15. Ber om ursäkt för detta! Det uppdaterade mönstret finns att hämta som pdf-fil i det här inlägget.

Med lite tur och envishet hinner jag pyssla något litet idag, men just nu sover Mikko och det gäller att passa på att städa när man har lust och tid! Våren är på gång och jag vill städa ut vintern ordentligt nu. Ha en skön dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.