Mer lagervirkning

Hej!

Tänkte bara titta in snabbt och visa lite apor och grodor som blev klara för några dagar sen. Enjoy!

Ha en skön helg!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Mer lagervirkning

 1. Den randiga grodan är ju bara för snygg.

 2. Emma says:

  Vad fina de är, kul med lite variation på dem också.
  Kramkram

 3. Carin says:

  Hej. Nu har jag letat ihjäl mig efter ett mönster till en sådan här underbar apa/groda. Undrar lite snällt om du möjligtvis säljer just dessa mönster? De är ju så ljuvliga. Tack på förhand! /Carin

 4. tina says:

  Super fin groda och apa! Wow vad duktig du är! Säljer du dessa mönster? :)

 5. Malin says:

  Gud vilka coola grodor.
  säljer du mönster?

 6. Maja says:

  Undrar om du delar med dig av någon av grodmönsterna? Köper det gärna. Mvh Maja

  • Johanna Karlsson says:

   Hej Maja! Grundmönster till grodan kommer att vara med i min bok som just nu är på provtryck :) vill du att jag sätter upp dig på maillistan?

 7. Bittan Johansson says:

  Hej ,
  Köper gärna mönster på groda & apa !
  Eller din bok när den är klar // Bittan
  En groda står på önskelistan från föräldrarna till mitt första barnbarn nu 4 månader .

  • Johanna Karlsson says:

   Hej Bittan! Roligt att du tycker om mina små kompisar. Boken är färdig och kostar 135:- exkl frakt. Om du skulle vilja beställa den så skicka din adress till mig på johanna@hantverkskollektivet.se så skickar jag din bok med posten. Allt gott!
   /Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>