Sömnlösa nätter & två nästan nykläckta pingviner

Hej!

Stackars Mikkopojken har blivit sjuk, feber och hosta. Tidigare nätter har han sovit som en stock från sju, halvåtta till nångång mellan halvåtta och halvnio, men just inatt, när Oskar jobbar verkar det vara svårt för honom att komma till ro. Han somnade bra vid halvåtta-tiden, men sen vaknade han igen efter några timmar. En vända med alvedon och lite vatten, men ingen sömn.

Passar på att visa ett par pingviner som blev klara häromdagen.

Nu verkar det i alla fall som att han kanske kan ha kommit till ro, så jag tar tillfället i akt och försöker få mig lite sömn jag med.

Hoppas att ni andra får en lugnare natt!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Sömnlösa nätter & två nästan nykläckta pingviner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.