Hoooked Zpagetti-korgar

Hej!

Idag tänkte jag visa några korgar jag gjorde för ett tag sen. Garnet heter Hoooked Zpagetti, och jag har hört så mycket om det här garnet att när jag råkade snubbla över ett ”nystan” på Yllet var jag tvungen att köpa det. Det är helt underbart att virka i, snabbt går det och fint blir det! Själv tycker jag bäst om den första korgen. Vad tycker ni?

Alla tre kommer snart in i butiken, så håll utkik där om du är intresserad! (Eller så kan du helt enkelt skicka ett mail till johanna@hantverkskollektivet.se)

Ha det fint & tack för titten!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Hoooked Zpagetti-korgar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.