Hoooked Zpagetti-korgar

Hej!

Idag tänkte jag visa några korgar jag gjorde för ett tag sen. Garnet heter Hoooked Zpagetti, och jag har hört så mycket om det här garnet att när jag råkade snubbla över ett ”nystan” på Yllet var jag tvungen att köpa det. Det är helt underbart att virka i, snabbt går det och fint blir det! Själv tycker jag bäst om den första korgen. Vad tycker ni?

Alla tre kommer snart in i butiken, så håll utkik där om du är intresserad! (Eller så kan du helt enkelt skicka ett mail till johanna@hantverkskollektivet.se)

Ha det fint & tack för titten!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Hoooked Zpagetti-korgar

  1. Frida Berup says:

    Hej! Jag undrar om du har ett mönster till korgen du virkat! Är sugen på att virka mig en egen sån.

    mvh

    Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>