Flygplansfeber

Godmorgon!

Såhär tidigt går jag sällan upp frivilligt, men idag ska jag åka och leka vaktmästare i några timmar och då gäller det att vara uppe med tuppen. Men tänk ändå, vad skönt det är att gå upp såhär dags… Att få en stund på morgonen helt för sig själv. Det händer inte alltför ofta! Dessvärre är det ju hemskt skönt att sova också, hehe.

Jag tänkte bara visa en ny grej jag gjorde för ett tag sen, sambon kom med lite förslag att jag skulle virka flygplan och jag såg genast en bullig, gullig flygplansliknande sak framför mig. Efter lite klurande blev slutresultatet såhär:

Ha en underbar dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Flygplansfeber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.