Flygplansfeber

Godmorgon!

Såhär tidigt går jag sällan upp frivilligt, men idag ska jag åka och leka vaktmästare i några timmar och då gäller det att vara uppe med tuppen. Men tänk ändå, vad skönt det är att gå upp såhär dags… Att få en stund på morgonen helt för sig själv. Det händer inte alltför ofta! Dessvärre är det ju hemskt skönt att sova också, hehe.

Jag tänkte bara visa en ny grej jag gjorde för ett tag sen, sambon kom med lite förslag att jag skulle virka flygplan och jag såg genast en bullig, gullig flygplansliknande sak framför mig. Efter lite klurande blev slutresultatet såhär:

Ha en underbar dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Flygplansfeber

 1. Emma says:

  Fantastiska flygplan, väldigt lekvänliga!

 2. Linnea says:

  Underbara flygplan!

 3. Amanda says:

  Vilket fantastiskt fint flygplan!! Finns det någon möjlighet att få köpa mönstret till detta?

  Mvh /Amanda

 4. Bodil says:

  Så fint! Har du mönster på flygplanen? Har ett barnbarn som är rent tokig i flygplan som hade älskat att få ett till sitt rum

 5. Regina says:

  Hejsan
  Vilka jättefina flygplan! Jag skulle jättegärna vilja virka ett sånt till min son, går det att få tag på mönster?

  • Johanna Karlsson says:

   Hej! Det stora flygplanet kommer att vara med i boken jag jobbar med, den är för närvarande på provtryck så förhoppningsvis är den klar snart!
   Med vänliga hälsningar,
   Johanna

 6. Veronica says:

  Vilka fina flygplan!!! Skulle verkligen vilja ha mönstret. Går det att köpa det av dig?
  Hälsningar
  Veronica

  • Johanna Karlsson says:

   Hej Veronica! Mönstret till flygplanet är med i min bok ”Virkade vänner”. Den kostar 135 kr exkl frakt om man beställer den direkt av mig, men den finns också ute på t.ex. vulkan, bokus, adlibris och cdon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>