Hoppsan!

Hälsade på på mitt sommarjobb (yes, jag är en av dem som inte har något annat jobb än 6 veckors vikariat på sommaren…) igår med Mikko, Oskar hade jobbat natt så jag höll mig hemifrån så mycket som möjligt för att han skulle få en chans att sova lite inför nästa jobbnatt. Sen åkte vi hem till en kompis, sen vidare till min faster och sen hämtade vi upp mamma på stationen och åkte till Elises pärlateljé i Ekeby. Svängde inom Ylle på vägen hem och råkade visst få med mig lite garn och ett par nya virknålar hem, hoppsan!

Jag behöver verkligen lära mig att organisera mig lite bättre, planera framåt. Mikko somnade i min famn tidigare, la honom i hans säng och han sov så fint så jag tänkte att det nog inte var några problem för mig att fotografera den nya kompisen jag knåpat ihop. Hann knappt starta kameran innan displayen slocknade och en ilsken röd text sa åt mig att byta batteri… Så mycket för de planerna! Batteriet sitter åtminstone på laddning nu och med lite tur låter Mikko (som vaknade strax efter att batteriet lagt av) mig fota vår nya vän lite senare så att ni också får se den. =)

Hoppas i alla får en riktigt bra dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.