Liten räv

Hej!

Nu är jag tillbaka efter ännu en lång tystnad. Tänkte bara visa en liten räv som blev till för ett tag sen. Hoppas ni tycker om honom!

Tack för titten!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning. Bookmark the permalink.

One Response to Liten räv

  1. Linnea says:

    Vilken supersöt räv! Kul att du är tillbaka :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>