Nytt gratismönster!

Hej!

Äntligen fredag, helgen är som alltid efterlängtad. Just den här helgen ska vi fira Oskar som fyller år i början på nästa vecka, så imorgon ska vi försöka baka och ha oss här.

Nu har jag suttit och knåpat ihop lite nya mönster som jag tänkte dela med mig av. Det är tre mönster i ett, så att säga. Äpple, päron och banan. Mums! Hoppas ni tycker det verkar kul. Ni som inte virkar själva men ändå vill ha lite virkade frukter – jag kommer att lägga upp lite på epla så småningom, fram tills dess går det bra att beställa via mailen. Mönstret finns under fliken ”Gratis mönster”.

Ha en skön helg!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>