Miniuggla

Godkväll!

Jag håller fortfarande på och kämpar med överkastet till Mikkos säng mellan beställningarna och mönsterskapandet, men emellanåt måste jag varva ner med nåt mindre projekt. Vad är då bättre än en pytteliten uggla? Jag passade på att sy fast en liten nyckelring i den, har några såna liggande i en låda och man behöver ju rensa i lådorna emellanåt. Tänkte bjuda på mönstret, ni hittar det under fliken ”Gratis mönster”. Jag har en känsla av att det kommer att bli fler ugglor i det här hushållet…

Ha det fint!

About Johanna Karlsson

Pysseltokig skåning, lever med sambon Oskar, vår son Mikko, katterna Simba och Filidutt och två gäng fiskar. Bloggar om pyssel, hantverk och vardagen. Kommentera gärna, fråga om du undrar över något & framför allt: Välkommen tillbaka!
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Miniuggla

  1. Linnea says:

    Så söt! Älskar ugglor, ju mindre desto sötare :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>