Färdig beställning

Hej!

Igår blev jag klar med en beställning jag jobbat på ett tag. Alltid lika kul när kunder kommer tillbaka med nya beställningar, särskilt när man får lite utmaningar. Den här kunden ville att jag skulle virka en hund som skulle påminna om hennes dotters favoritgosedjur och en kanin i samma storlek. Allt skulle gå i samma färger. Sagt och gjort!

Hunden blev något av en favorit för mig, jag måste nog erkänna att jag blev lite kär. På insidan av öronen sydde jag fast filtbitar både på hunden och kaninen, tyckte det blev riktigt bra!

Ha en fin dag!

About Johanna Karlsson

Boende i nordvästra Skåne tillsammans med sambon Daniel, mina två barn, en bonusgrabb, två marsvin och den underbara katten Simba. Numera är pysslandet inte så stor del av mitt liv, men jag virkar och stickar en del. Det bästa sättet att komma i kontakt med mig i nuläget är att skicka mig ett mail på johanna@hantverkskollektivet.se.
This entry was posted in Virkning and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Färdig beställning

  1. Zandra says:

    Hej hunden du virkat på bilden finns det mönster att köpa, jag skulle vilja göra en sån fast med hår från min hund som inte finns mer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>